klarus
Newbie
|
 |
« Reply #30 on: January 23, 2009, 01:29:56 pm » |
|
prejsnji vikend sem se preselila iz maribora v hoce  nekaj me je zelo motilo v tem stanovanju in sploh nisem vedela kaj  do te srede, ko sem ugotovila, da ima to zemljisce(je nova gradnja in stene niso tako mocno umazane) 'prebivalca' o?itno sem dovolj senzibilna za take energije  se mi je pa ocitno izpolnila zelja(pazite, kaj si zelite), ko sem 2007 sptembra bila na nekih delavnicah in je tam en razlagal, kako je nekomu pomagal iti v svetlobo..in seveda js sama pri sebi rekla, da bi bilo to zabavno dozivet  no danse imam ta namen to storiti
|
|
|
|
|
|
822
|
|
|
mavrica
Praktiki
Full Member

656
|
 |
« Reply #31 on: January 23, 2009, 08:21:37 pm » |
|
vse dobro Klarus 
|
|
|
|
|
|
...Vsako prepri?anje se uresni?i po svoji miselni vsebini...vse dobro, zdravje, sre?o, uspeh in rast, lahko ustvarimo le z dobrimi mislimi in ljubeznijo do okolice. Martin Kojc
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #32 on: January 28, 2009, 04:08:12 am » |
|
Lepo pozdravljen, Andres leto 2009 je leto vijoli?nega ognja 9  od tu je razvidno, da je iz filipinov to smer sz in da je proti sz bela voda 1 torej je selitev ?loveka 4 v tej smeri najbolj ugodno kot je sploh lahko. Pri tem omenim, da bi bilo dobro, da ti v teh smereh ne potuješ ali vsaj ne na dolgi rok, ker je tam 8 in bi ti potoval najprej proti 8 nato pa stran od 8. ?e bi ti jaz na?rtoval pot, da greš iskat to bitje na Filipine bi ti rekel takole: 1. drži se 'do pike' na?rta, ki ti ga podajam in opusti svoje interpretacije 2. ?e že ho?eš iti tja, da pomagaš pri selitvi, naredi to junija, vendar se junija tudi vrni nazaj na Islandijo 3. 4 naj se preseli na Islandijo kmalu za tabo - po 7 juliju, pa do konca meseca julija. 4. Za natan?en na?rt, me pokli?i, mi piši itn, saj se poznava, a' ne? Vojko Vojko Vojko Hvala za razlago in obrazložitev. Sam sploh nisem imel namena iti na Filipine. V tem ?asu kot je bi si jih malo težje privoš?il, oziroma bi še kar šlo ravno junija. Toda ne. Me sploh ne vle?e tja ta hip. Informacijo o ugodnosti letošnjega leta za štirice, julija sem že predal naprej in upam, da se bo tega tudi držala. Kakor koli bo, bom seveda tudi poro?al. Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
Mitra
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: February 24, 2009, 09:12:48 am » |
|
Jupi Kar ska?em od veselja, ko sem prišla do te ga naslova. Sem se imela namen sleit in to v skoraj center Slovenije (tam kjer je dolo?eno središ?e Slovenije), vendar so ob?utki, da to ne bo dobro, zoped naredili pravilno potezo. Selitev pa pride, in to ne v tem letu. Zoped ob?utki, takšno razmišlanje.......... Problem edino, ker ne vem v kateri konec Slovenije me bo potegnilo. Mislim da v JV?   ?? Moje številke so 345 druga?e pa 9.2.1979 Lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavrica
Praktiki
Full Member

656
|
 |
« Reply #34 on: February 24, 2009, 10:10:59 am » |
|
pozdravljena Mitra (zanimiv nik imaš)  ne vem kako si gledala, glede na datum, ki si ga zapisala so tvoje številke, tako kot jih ra?unamo na tej strani, 353 ko pa boš vedela kam pa le vprašaj...smeroslovje nam lahko pomaga, da se odpravimo v pravo smer ob pravem ?asu  lepo bodi 
|
|
|
|
|
|
...Vsako prepri?anje se uresni?i po svoji miselni vsebini...vse dobro, zdravje, sre?o, uspeh in rast, lahko ustvarimo le z dobrimi mislimi in ljubeznijo do okolice. Martin Kojc
|
|
|
Mitra
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: February 25, 2009, 08:09:45 am » |
|
Hvala za številke. Kako sem ra?unala? Sam Bog ve, ali pa še ta ne. Zato je pa tule forum in pomo? iz vseh strani.
Se bom javila, ni? bat, ko bom vedela kam. Pred tem pa tudi, da še kakšno izkušnjo povem.
Lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #36 on: March 02, 2009, 06:16:29 pm » |
|
Že pred ?asom sem v tej temi kot pomnim pisal o ponesere?enem ?asu selitve v tujino. Tistikrat je bilo re?eno o poljskem paru, ki sta se potem razšla, oba pa ste se na severo zahod preselila lani.
No, o tem forumu, Vojkovi strani in 9zk sem povedal tudi znancu od zgoraj omenjenega para in je prepri?an, da 9zk drži. Le ta prosi za mnenje, saj žena in sin naj bi se preselila na Islandijo julija letos. Ženina kijevska števila so 748, sinova pa 959. Kot vidimo je njegov devet letni sin letos prvi? v karmi?nem letu in možno je, da bo to zanj novo rojstvo.
Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
Vojko
Praktiki
Full Member

|
 |
« Reply #37 on: April 01, 2009, 09:34:31 am » |
|
Že pred ?asom sem v tej temi kot pomnim pisal o ponesere?enem ?asu selitve v tujino. Tistikrat je bilo re?eno o poljskem paru, ki sta se potem razšla, oba pa ste se na severo zahod preselila lani.
No, o tem forumu, Vojkovi strani in 9zk sem povedal tudi znancu od zgoraj omenjenega para in je prepri?an, da 9zk drži. Le ta prosi za mnenje, saj žena in sin naj bi se preselila na Islandijo julija letos. Ženina kijevska števila so 748, sinova pa 959. Kot vidimo je njegov devet letni sin letos prvi? v karmi?nem letu in možno je, da bo to zanj novo rojstvo.
Andres
Andres Kot veš imata 7 in 9 skupni dve ugodni smeri: 2 in 8 (za 9 so ugodne prsti in tako je tudi za kovine). Vendar pa je Islandija iz smeri Poljske na severozahodu in je tako ta smer dobra le za ljudi z energijami 6,7 in 3 in 4. Torej dobra smer za ženo in ne za sina - zanj je najboljše, da ostane tam kjer je. Tudi naslednje leto zanj ni ugodno za selitev na Islandijo. Vojko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #38 on: April 01, 2009, 08:54:55 pm » |
|
Vojko
Hvala za tole razlagao. Me je ta Poljak že vprašal o tem in bil sem v zadregi kaj to?no naj odgovorim. tako sem se odlo?il, da še malo po?akam. Kot vem je pri njih zdaj situacija takšna, da bosta oba s sinom prišla julija le na dopust, ne bosta pa se preselila. Vseeno bom predlagal naj sina le merkajo dobro, saj karte so že kupljene.
Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
Tita
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: January 17, 2010, 12:31:21 pm » |
|
Kako bo pa kaj z ugodnimi smermi v letu 2010? Kaže, da se bom mogla seliti in bi si rada izbrala najboljšo možno smer. Druga?e je moja Ki številka 261, trenutno živim na V Ljubljane (Fužine), ne bi šla pa ven iz Ljubljane. ?e sem si prav pogledala, naj bi bile v letu vijoli?nega ognja 8 ugodne smeri zame zahod, jug in jugozahod, žal pa ne vem, katerega meseca bi se selitev izvedla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavrica
Praktiki
Full Member

656
|
 |
« Reply #40 on: January 20, 2010, 11:45:05 am » |
|
Kako bo pa kaj z ugodnimi smermi v letu 2010? Kaže, da se bom mogla seliti in bi si rada izbrala najboljšo možno smer. Druga?e je moja Ki številka 261, trenutno živim na V Ljubljane (Fužine), ne bi šla pa ven iz Ljubljane. ?e sem si prav pogledala, naj bi bile v letu vijoli?nega ognja 8 ugodne smeri zame zahod, jug in jugozahod, žal pa ne vem, katerega meseca bi se selitev izvedla.
lepo pozdravljena Tita  najboljša smer za tebe je smer proti sevsrozahodu (proti energiji devet, ki te podpira), ampak, ker se verjetno ne boš selila sama, je treba pogledati tudi kako je z energijami tistih, ki se bodo selili s tabo. smer, ki se je treba vsekakor izogniti je pa tista, kjer v letu bele prsti 8 ležijo prstene energije...to je SV - JZ...to je neugodna smer za vse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|