KI 9zvezd
September 10, 2010, 05:18:23 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Dodani sta Kavarna - za vse
in ?ajnica - za praktike

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vplivi po feng shui  (Read 7281 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andres
Sr. Member

« Reply #30 on: June 05, 2008, 05:56:25 pm »

Enkrat sem jih že 13 kg  s seboj prinesel. Polovica teh je bila iz ?akre, ostala polovica iz drugih koncev Islandije. Tudi pred videoteko sem enega pobral. Grin Grin in je romal  v potovalko. Smiley

Bom prinesel enkrat, toda za podobno fontano jih potrebuješ kar precej, ?e pa je oblika druga?na, pa le nekaj, menim.

Andres

DZK število  858
Iztok
Newbie
*

« Reply #31 on: June 05, 2008, 06:13:04 pm »

Bom probal takšno fontano ustvarit, da mi bo zadoš?alo par kamnov (minimalizem pa to).

DZK 555
Andres
Sr. Member

« Reply #32 on: June 07, 2008, 01:02:58 am »

?e bo šlo ti kamne pošljem po enih turistih ki pridejo sem ?ez en mesec in pol.  Nenazadnje gremo med drugim tudi do te ?akre. Upam, da jih bodo lahko odnesli. ?e seveda ne bodo imeli svojih dovolj. Smiley

Andres

DZK število  858
Iztok
Newbie
*

« Reply #33 on: June 07, 2008, 03:13:44 pm »

Kar se mene ti?e ti ni treba obremenjevat turistov. Glede na to, da sam verjetno Islandije še lep ?as ne bom videl, bom po?akal, da se ti kaj oglasiš v naše kraje in mi kamne kar ob kakšnem pivu izro?iš  Wink

Lp Iztok

DZK 555
Andres
Sr. Member

« Reply #34 on: June 07, 2008, 03:24:29 pm »

Tudi tako lahko.  Upam le, da ne bom imel spet prekomerno prtljago.

Andres

DZK število  858
vesna
Praktiki
Full Member

« Reply #35 on: June 09, 2008, 06:43:39 am »

Andres,

v nekem mejlu si omenil, da se sumiš na hiperaktivnost . Sum je ?isto odve?, to je dejstvo.

Barve kamnov so ?udovite.  Morda lahko zamenjaš skledo in jih s tem še bolj poudariš - jaz bi danes dala nežno golobjo sivo skledo, jutri morda prozorno,....

Položnice so res zanimive - jaz sem prejšnji teden, ko sem zdravila virozo, pospravljala položnice še iz prejšnjega stoletja. Pa vem, da nisem edina, ki jih tako dolgo hrani. Ugotoviš, da delaš cel mesec zato, da denar kroži, pri meni ga pa biolj malo ostane.

Roža je roža, nikar ne imej slabih misli ob darilu. Slabih misli se moraš otresti že vkali, saj druga?e kar vrtajo in naredijo celo zgodbo - ta je pa kot milni mehur?ek. Ne glede na namen darila si rožo, ki ni ni?esar kriva, dobil ti ij je samo od tebe odvisno, kako jo sprejmeš. Me presene?a, da v?asih tudi slabo misliš - pa še tistih redkih slabih misli se takoj otresi.

Želim ti veliko dobrih poslov,

Vesna

p.s.
Tudi jaz imam ob?utek, da se letos za?enjajo prejekti, ki bodo trajali leto ali dve - njihov u?inek bo pa dologro?e. Spet bi se rada kaj u?ila, verjetno bo to ayurveda.
lp
Andres
Sr. Member

« Reply #36 on: June 10, 2008, 01:32:24 pm »

Vesna. Glede kante za fontano mi ta barva ni bila nikoli vše?. Tistikrat takšne in neke otroške modre barve niti ni bilo. Bi pa imel kakšno prozorno ali megleno belo barvo z neonsko lu?jo notri.

Glede moje hiperaktivnost i. Ja, um imam res precej zaposlen, zato vedno znova mislim, da mi le to ne bo dalo neke Parkinsonove na stara leta. 

Sam nekih posebnih sprememb ob odstranitvi rože niti ne opažam, možno je edino, da se mi ve? žensk domov splazi kot prej. No, pavšalno to ne morem pogojevati z odstranjeno rožo.

Andres

DZK število  858
Andres
Sr. Member

« Reply #37 on: August 02, 2008, 02:26:09 am »

Zanimive barve kamnov! Andres hvala, da si se potrudil, te bom pa mogo?e še pofehtal za par kamnov Cheesy

LP Iztok

Iztok.  Predv?erajšnjim, ko sem bil na ledeniku sem se med drugim tudi nate spomnil.   To kajpak pomeni, da imam ta?as pred kov?kov vre?ko s kamni, ki jih bom razdelil tu in tam.  Morda še želiš imeti fontano.   

Andres

DZK število  858
Iztok
Newbie
*

« Reply #38 on: August 03, 2008, 10:08:08 am »

Andres. Fontano vsekakor še vedno želim izdelati, zato bi bil kamnov ( v kolikor ti jih ni odve? tovoriti) zelo vesel.

LP Iztok

DZK 555
Andres
Sr. Member

« Reply #39 on: August 04, 2008, 04:11:35 pm »

Iztok. Ta?as so kamni že v Sloveniji. Smiley

Andres

DZK število  858
Iztok
Newbie
*

« Reply #40 on: August 04, 2008, 04:37:58 pm »

A to pomeni, da si tudi ti prispel z njimi?

DZK 555
Andres
Sr. Member

« Reply #41 on: August 04, 2008, 04:53:15 pm »

To?no Iztok. Natovoril sem jih v kufer in so šli tako na letalo.  Resda niso enako veliki kot tisti moji na sliki, a vendarle pobrani so na sami ?akri. ?e tako v fontano dodaš še kakšen kristal je vpliv verjamem še ve?ji.

Andres

DZK število  858
Andres
Sr. Member

« Reply #42 on: November 22, 2009, 08:35:05 pm »

Zanimivo kako je ta tema naenkrat osamela.  Iztoka ni, drugi pa tudi o?itno nekako bolj malo dajo na Feng shui.

Andres

DZK število  858
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: