KI 9zvezd
September 10, 2010, 06:49:55 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Dodani sta Kavarna - za vse
in ?ajnica - za praktike

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Lepo pozdravljeni!  (Read 10480 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mavrica
Praktiki
Full Member

656

« Reply #60 on: December 30, 2009, 08:56:55 am »

leto je naokoli in spet smo na novih za?etkih...

naj bo ljubezen v vaših srcih in naj vas spremlja mavrica na vaših POTeh

...Vsako prepri?anje se uresni?i po svoji miselni vsebini...vse  dobro, zdravje, sre?o, uspeh in rast, lahko ustvarimo le z dobrimi mislimi in ljubeznijo do okolice.  Martin Kojc
Darja
Praktiki
Newbie

« Reply #61 on: December 30, 2009, 10:40:46 pm »

Mirjana,lepo pozdravljena in tudi tebi vse naj,naj v letu ,ki prihaja Smiley Smiley Smiley Kiss
Andres
Sr. Member

« Reply #62 on: January 03, 2010, 04:08:26 am »

Sem mislil, da si se v drugi polovici lanskega leta izgubila Mirjana.  No, pravkar bo tu tudi novo kijevsko leto, upam bolj naklonjeno tebi. Smiley
Enako kot Darji, ter seveda vsem ostalim, tudi sam želim uspešno in zdravo leto 2010.

Andres

DZK število  858
mavrica
Praktiki
Full Member

656

« Reply #63 on: January 04, 2010, 10:16:01 am »

Saj sem tukaj ves ?as, samo bolj tiho sem in opazujem...me je petka v enici bolj umirila kot lani šestka na tem mestu...jp za šestke prihaja leto novih za?etkov, za osmice pa prihaja karmi?ni ?as...

bo nam pa še januar dal malo vetra - 9393 - kot je Vojko napisal nenapovedljivo ...pustimo se presenetiti in pri?akujmo dobro...

poz. M  Smiley

...Vsako prepri?anje se uresni?i po svoji miselni vsebini...vse  dobro, zdravje, sre?o, uspeh in rast, lahko ustvarimo le z dobrimi mislimi in ljubeznijo do okolice.  Martin Kojc
vesna
Praktiki
Full Member

« Reply #64 on: January 05, 2010, 01:28:50 pm »

Drage sošolke in sošolci,

smo generacija, ki jo ozna?uje lepa preteklost in ponos. Razvili smo modrost, izkušenost, pred nami je še bodo?nost.

Da bi vse te kvalitete uživali v zdravju in zadovoljstvu tudi v letu 2010  vam želim

Vesna

p.s.
Tole seveda ni zraslo na mojem zelniku, zdi se mi pa fantasti?no. Predvsem smo pa res sošolke in sošolci istega u?itelja.
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: