Vojko
Praktiki
Full Member

|
 |
« on: April 01, 2009, 09:19:18 am » |
|
Živijo
28. in 29. marca 2009 smo imeli v prostorih Ekovita - trgovina z zdravo hrano Celovška 142, seminar Devetzvezdni KI - Ko pogledaš zvezde - vidiš vase - energija v ?asu in prostoru.
Na seminarju je bilo 8 udeležencev. Od tega 7 novih. Kar me še posebej veseli, sta med njimi sta dve mladi dekleti (letnik 1988) Torej imamo med seboj 7 novih praktikov, ki se bodo (upam) kmalu priklopili tudi na ta forum. Verjamem, da jih sprejmete medse kot vse druge ?lane in jim pomagate, da ?im hitreje napredujejo.
Lep pozdrav, Vojko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tjaša
Praktiki
Newbie

|
 |
« Reply #1 on: April 01, 2009, 06:08:02 pm » |
|
Pozdrav?ek vsem, ta vikend je bil res super! sproš?eno vzdušje, udoben ambijent, veliko knjig, odli?na pogostitev...m mmm! in še bolj smo poglobili znanje in se povezali sami s seboj! Hvala ti Vojko!  pa upam da še kakšno re?emo tule ali pa na sre?anjih,kavici... Tjaša
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #2 on: April 01, 2009, 09:00:29 pm » |
|
Živijo
28. in 29. marca 2009 smo imeli v prostorih Ekovita - trgovina z zdravo hrano Celovška 142, seminar Devetzvezdni KI - Ko pogledaš zvezde - vidiš vase - energija v ?asu in prostoru.
Na seminarju je bilo 8 udeležencev. Od tega 7 novih. Kar me še posebej veseli, sta med njimi sta dve mladi dekleti (letnik 1988) Torej imamo med seboj 7 novih praktikov, ki se bodo (upam) kmalu priklopili tudi na ta forum. Verjamem, da jih sprejmete medse kot vse druge ?lane in jim pomagate, da ?im hitreje napredujejo.
Lep pozdrav, Vojko
Normalna stvar, da ji sprejmemo med nas. Kajpak se v vsakem ?loveku skriva nek potencial, ne glede na energijo. Z nestrpnostjo kajpak pri?akujem kako bodo oni doživljali naslednje mesece, oziroma kaj nam lahko doprinesejo kar mi ne vemo. Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
Dejan82
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: April 02, 2009, 11:30:31 pm » |
|
Hojla  pozdrave tud z moje strani, jest sem bil tudi prisoten in priseben  meni je blo tud fajn kokr je pravla Tjaša in da jo ne ponavlam bom še dodal energija je bla cool  Imam 1 vprašanje: recimo 3 podpera 9 ali pa 1 tudi podpira 9, ali je kakšna razlika v tej podpori recimo v partnerstvu ali pa tudi gledano nasplošno... mal mam zmešnjavo ?e gledam recimo osnovno podpira kumunikacijsko št... in pa obratno ? aja sej res knjigo še nisem za?el brati.... lahko mi nekdo odgovori ?e je pa tm not bom pa itak najdu  hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marjetica
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: April 03, 2009, 09:13:03 pm » |
|
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem bila prisotna na zadnjem te?aju pri Vojkotu. Lepo je bilo in še vedno, ko se spominjam naših reakcij, nasmeh lepša obraz. Bilo je lepo, zabavno in zelo pou?no.
A kako mi gre sedaj? Listam po literaturi in vsak dan naredim, kot nam je svetoval Vojko in deluje. Na koncu dneva pa si kaj zabeležim, ?e sem opazila kaj od ugotovitev. Ooo, pa lovim se tudi. Ni tko lahko kot se sliš v prejšnjem stavku. Bom pa delala na tem, da bo lažje.....Drga? pa vprašam za nasvet tukaj. Vem, da ste samo ta pravi tukaj!
Za danes vas pozdravlja, rde?a kovina 7,
Marjetica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vojko
Praktiki
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: April 03, 2009, 10:38:50 pm » |
|
Hojla  pozdrave tud z moje strani, jest sem bil tudi prisoten in priseben  meni je blo tud fajn kokr je pravla Tjaša in da jo ne ponavlam bom še dodal energija je bla cool  Imam 1 vprašanje: recimo 3 podpera 9 ali pa 1 tudi podpira 9, ali je kakšna razlika v tej podpori recimo v partnerstvu ali pa tudi gledano nasplošno... mal mam zmešnjavo ?e gledam recimo osnovno podpira kumunikacijsko št... in pa obratno ? aja sej res knjigo še nisem za?el brati.... lahko mi nekdo odgovori ?e je pa tm not bom pa itak najdu  hvala Živjo Dejan Kdaj in v kakšnem smislu meniš, da energija bele vode podpira energijo vijoli?nega ognja 9? Direktno ne. Samo, ?e jemlješ, da je podpora to, da 1 podpira energiji 3 in 4 in ti dve podpirata 9, vendar se na ta na?in nismo pogovarjali, mar ne? Poglej sliko petih pretvorb, pa boš videl. Lep pozdrav, Vojko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #6 on: April 04, 2009, 01:18:08 am » |
|
Dejan. Vojko ima prav. Že ve?krat sem napisal, da se pravzaprav 9 in 1 sploh ne podpirata. Na zunaj lahko izgledata kot prijeten, združljiv par, vendar doma imata borbe kot vsi drugi. Kako le nebi imela, ko pa enkda devetko duši, devetka enko pa suši? Povrhu vsega enka zna zbezljati, kar tako, lahko je hudo "gob?na," medtem, ko devetka ima druga?en stil. Lahko deluje brez besed, a vseeno vzrajno, na koncu pa priseka do amena. Strela jo lahko predstavi recimo. Pride dež, kajpak je tu voda, na koncu pa useka strela in v sekundi uni?i vse kar vodi ni uspelo v stotih letih. Preprosto menim, da sta to energiji, ki se koljeta, dve nasprotji, in zato tudi privla?ita druga drugo. Nekaterim enkam in devetkam celo uspe obdržati partnerstvo. Tako poznam dva para kjer je v prvem on 9 in ona 1 in v drugem obratno. Zanimivo da v obeh primerih on njo scat vozi. Torej v enem primeru je voda pogasila ogenj in v drugem je ogenj izsušil vodo.
Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
Dejan82
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: April 04, 2009, 08:57:39 pm » |
|
heheh cool ste že odgovoril, ok zdej gledam tale krog pretvorb in gre lepo puš?ica iz bele vode (1) v drevo (3,4) potem pa pa šele puš?ica na 9. Znotri tega pretvornega kroga so pa še puš?ice in gre ena puš?ica iz 1 v 9  no in tale puš?ica mene matra... ok jest sem dal tale primer ker sem sam 9... Zanima me tudi ker sem nekaj let nazaj imel punco ob kateri sem se zelo dobro po?util to je bila prov o?itna razlika, sploh pa ?e sem prespal no? zraven nje in sem naslednji dan imel toliko energije  nasplošno sem bolj funkcjoneru in bil spo?it pa ?eprav sem malo spal.... ko sem zdej pogledal kaj je ona evoooo ga 1 voda  ... sej zdej ko smo na te?aju delali v parih so zame vedno pogruntal da mi manjka za sklenjen krog bela voda(1), verjetno mi je tudi zaradi tega toliko pasala njena prisotnost  ali pa ena druga punca ki je preden sva se spoznala kadila in ko sva bila skupaj je nehala kaditi in ko sva se razšla je za?ela nazaj kadit pa ji jest nikol nisem ni? omenil cigarete. zanimiv to ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
modrina
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: April 08, 2009, 08:17:35 pm » |
|
Pozdravljeni!
Zdi se mi, da dvomim o vsem - ne mi zamerit!
Ze to, da v osnovi predvid ne more veljati enako zame in za moza, saj imava prvo število enako (sicer vem, da nekaj vplivata tudi drugi dve števili). Ce racunas vplive vseh treh števil, je vse tako komplicirano, da lahko v predvidu piše karkoli, pa bo v nekem smislu veljalo.
Potem pa dejstvo, da se skozi cas vsak pomakne skozi vse hise in se takrat obnaša po hisnih pravilih. Torej smo vsi popolnoma enaki, samo ne istocasno? Ce namrec pogledamo daljše obdobje delovanja energij, lahko za vsakega velja enak predvid. To je seveda nemogoce, saj se nam dogajajo zelo razlicne stvari.
Podobno kot pri kitajskem horoskopu - oba psa, ampak zame precej lastnosti velja, zanj pa sploh ne. Po klasicnem sva dva razlicna znaka, jaz zracno, on zemeljsko - to pa je ze precej blizu resnicnemu stanju. Vsaj glede znacaja, dnevnim ali tedenskim horoskopom pa nima smisla verjeti.
Predvid na spletu je tako splošen - nasveti, ki pravzaprav veljajo za vsakega med nami.
Toliko za prvic, da vas ne zamorim prevec. Kaj menite drugi clani foruma?
LP, modrina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavrica
Praktiki
Full Member

656
|
 |
« Reply #9 on: April 09, 2009, 09:43:16 am » |
|
Pozdravljeni!
Ze to, da v osnovi predvid ne more veljati enako zame in za moza, saj imava prvo število enako (sicer vem, da nekaj vplivata tudi drugi dve števili). Ce racunas vplive vseh treh števil, je vse tako komplicirano, da lahko v predvidu piše karkoli, pa bo v nekem smislu veljalo.
Potem pa dejstvo, da se skozi cas vsak pomakne skozi vse hise in se takrat obnaša po hisnih pravilih. Torej smo vsi popolnoma enaki, samo ne istocasno? Ce namrec pogledamo daljše obdobje delovanja energij, lahko za vsakega velja enak predvid. To je seveda nemogoce, saj se nam dogajajo zelo razlicne stvari.
Podobno kot pri kitajskem horoskopu - oba psa, ampak zame precej lastnosti velja, zanj pa sploh ne. Po klasicnem sva dva razlicna znaka, jaz zracno, on zemeljsko - to pa je ze precej blizu resnicnemu stanju. Vsaj glede znacaja, dnevnim ali tedenskim horoskopom pa nima smisla verjeti.
Predvid na spletu je tako splošen - nasveti, ki pravzaprav veljajo za vsakega med nami.
LP, modrina
Pozdravljena modrina! Zanimivo mi je tvoje pisanje in dvomiti ni ni? narobe... ?e ne bi dvomili in raziskovali bi še vedno bili v kameni dobi, mar ne. Tudi sama sem prišla na to stran iz radovednosti, ki je tudi sicer moje gonilo... tudi dvomila sem in še danes dvomim v marsi kaj, kar mi poskušajo prodati pod zveli?avno resnico. Me je pa tale starodavni na?in spremljanja gibanja energije pritegnil in mi pomagal razumeti nekatere do tistega momenta nerazumljena dejstva...spir alno gibanje mi je odprlo nekaj vidikov na do tedaj znane stvari, ki jih nisem popolnoma razumela in mi je ta podrobnost odprla nov pogled... To da so predvidi pisani splošno ti je že po nekaj pre?itanih jasno, sploh pa ?e poznaš kako se energija giblje...cikli?nost vsega okoli nas je dejstvo (nenazadnje tudi v zahodnem horoskopu – si kdaj pomislila, da so korenine obeh sistemov iste), ki ga opazimo tudi brez vseh teh vedenj o energiji... Meni osebno je ta starodavni pristop, ki ga je Vojko znal prenesti sem na naša tla in ga obrazložiti z nam razumljivim na?inom, dal lep vpogled na življenje na tej naši zemlji, ki pravzaprav z tega zornega kota zaživi kot živ organizem, neha biti samo tretji kamen od sonce.... nekako dojameš, da je vse skupaj živ organizem katerega del smo tudi sami... nismo opazovalci od zunaj temve? smo del vsega tega dogajanja... Dobro došla med nami, ve? nas je ve? misli bomo sprožili in že s tem širili obzorja...
|
|
|
|
|
|
...Vsako prepri?anje se uresni?i po svoji miselni vsebini...vse dobro, zdravje, sre?o, uspeh in rast, lahko ustvarimo le z dobrimi mislimi in ljubeznijo do okolice. Martin Kojc
|
|
|
|
Andres
|
 |
« Reply #10 on: April 10, 2009, 03:16:54 am » |
|
Pozdravljeni!
LP, modrina
Modrina Saj si napisala, "torej smo popolnoma vsi enaki, samo isto?asno ne". Drži. Enkrat goni enega, drugi? drugega, in ?isto vseeno je o kakšne vrste nagonu govorimo.  Predhodno, lani, sem pisal o konkretno menjavi vodnih stvari v stanovanju. Katera druga osmica kajpak ni to delala, morda je skozi lansko leto pila preve? ali veliko zelenega ?aja, ter posledi?no celo leto samo odvajala vodo. Letos vsi ob?utimo finan?no krizo in mnogo kateri še za zeleni ?aj nima. Torej se vra?amo h kamilicam. V teh dveh primerih sem ti le napisal, da dolo?ena energija drži za vse, vprašanje le koliko, na katerem podro?ju, ter kar je najvažneje, koliko posameznik novitete v posameznem mesece, letu, devetletje, da ne naštevam dalje, tudi opazi. Andres
|
|
|
|
|
|
DZK število 858
|
|
|
|