KI 9zvezd
September 09, 2010, 12:37:21 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Dodani sta Kavarna - za vse
in ?ajnica - za praktike

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Opažanja v letu 2010, leto bele prsti 8  (Read 480 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mateja.o
Newbie
*

« on: February 10, 2010, 03:29:34 pm »

Leto vijoli?nega ognja 9 se je kon?alo, kot verjetno edina 9-tka na teh straneh (kolikor sem zasledila) predajam štafeto 8-icam. Na voljo imate veliko kineti?ne, subtilne, tople, transformativn e energije - da lahko sprožite velike premike in utrdite nov vzorec.

Svoje karmi?no leto sem preživela v redu.
Vsem želim nove uspehe na notranji poti v letu 8!

Mateja 914
Andres
Sr. Member

« Reply #1 on: February 21, 2010, 05:16:16 am »

Izredno vzpodbudno, da si odprla tole letno temo.  Torej bo tu za celo leto dela, obenem pa upam, da tema ne bo samevala, kot tista sorodna o devetkah, preteklo leto. Sam sem optimisti?en, nekaj na boljše kar zadeva politike pa bo. Mislim, da se bo kaj tudi ?istilo.  Preve? je ogenj vse razjedel in zemlja mora utrditi vse skupaj.

Andres

DZK število  858
Andres
Sr. Member

« Reply #2 on: February 24, 2010, 02:58:03 pm »

Ne vem kako ste kaj drugi pozorni vendar letošnje kijevsko leto se je za?elo sila burno. S protesti, upori, štrajki in podobno.  Stavka Lufthanse je, stavka kontrolorjev letenja, ne vem to?no kje, stavka Icelandair, splošna stavka v Gr?iji, protesti v Gr?iji pred borzo glede na nastalo finan?no situacijo, protesti na Islandiji.  Padla bo nizozemska vlada, padel bo tudi v Britaniji Gordon Brown.

Ta?as se na Nizozemskem tudi podpisuje že ne vem katerikrat pogodba med Islandijo, Britanijo in Nizozemsko.  Vse to zaradi tistih Icesave ra?unov, oziroma bank v Britaniji in drugje po Evropi.   Izkaže se lahko, da je šlo za nateg Islandije in je s tem razkrinkana podla igra saxonskega ozemlja. 

Zanimivo tudi, da se isto?asno sprejema vstop Islandije v EU, vendar si  tega 70-75% državljanov ne želi.  Pobuda in prošnja je prišla samo od ene islandske stranke, ki je na?eloma za vstopv  Evropo.

Najbolje da to kar skopiram in nalimam v temo o mese?nih opažanjih.

Andres

DZK število  858
Andres
Sr. Member

« Reply #3 on: March 05, 2010, 01:38:22 am »

V moji okolici se pripravljamo na referendum, ki je pomemben za celo Evropo.  Sem padel v en krog ljudi, ki delujejo v ozadju priprav protestov in prav zanimivo je biti v njihovi družbi, ko rišejo in izdelujejo transparente. No, danes sem celo sam naredil enega, prvega v življenju, ne vem pa še  kdo ga bo v soboto nosil.

Andres

DZK število  858
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: