KI 9zvezd
September 09, 2010, 12:15:51 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Dodani sta Kavarna - za vse
in ?ajnica - za praktike

Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Opažanje maja 2010. Energija bele prsti 8.  (Read 412 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andres
Sr. Member

« on: May 07, 2010, 02:55:40 am »

No, zdaj ta mesec smo doma v karmi?nem mesecu  kar mnogi osmi?karji, podobeb vpliv pa potemtakem velja tudi za druge prstjene. Smiley   Piše se torej maj, ki ima enak kijevski vpliv kot je to letna energija. 

In kar takoj ob samem prelomu energije, sino?i 6.5.  so na Islandiji aretirali prva dva, ki sta dogovorna za nastalo krizo. Po zakonu  ne bosta dobila ve? kot osem, kako pa še bo, bomo videli. 
Vulkan še kar naprej bruha, v Gr?iji je narod  v ognjenem mesecu vstal, bržkone pa bo nadaljeval še cel ta mesec, ?eprav predvidevam, da bodo poskušali vse skupaj blažiti od zgoraj.

Andres

DZK število  858
Andres
Sr. Member

« Reply #1 on: May 13, 2010, 08:44:16 pm »

V letu 1 bele vode se je zrušil svetovni denarni sistem. Takrat, bilo je to oktobra ali septembra 2008 so v eni no?i padle tudi tri islandske banke. V mesecu bele prsti 8 so se za?ele aretacije bankirjev in tistih, ki so bili navzo?i pri krajah. Govorim seveda o razmerah na doma?em poligonu, torej kako je na  Islandiji. Je pa res, da je pretekli mesec prišel ven zapisnik v devetih obsežnih knjigah, ki daje tudi podlago za podobne aretacije.

Andres

DZK število  858
mateja.o
Newbie
*

« Reply #2 on: May 21, 2010, 08:57:00 pm »

V letu  bela prst 8 sem na obisku pri beli kovini 6 (enako v tem mesecu), ki je strjena, strukturirana, urejena, disciplinirana in moram povedati, da sem ta mesec opazila pri sebi nov pojav (upam, da bo trajal): pospravljam - urejam stanovanje bolj temeljito in s posebnim užitkom, kot še ne pomnim. Seveda je zadovoljstva nove jasnosti še najbolj deležna moja psiha.

Na splošno opažam, že v prejšnjih letih, vedno ko sem bila mese?no na obisku pri beli šestici, sem se izredno dobro po?utila.
Andres
Sr. Member

« Reply #3 on: May 22, 2010, 02:24:28 am »

Zanimivo, da nih?e ni omenil študentskih protestov, ki so jih jih skrajneži politiki ozna?ili kot vandalizem.  Mislim, da ni tako. Vandalizem nad narodom je to?no to kar se dandanes dogaja domala v sleherni državi sveta.  Sicer pa je besedo vandalizem pri ljudeh možno ozna?iti tudi kot posilstvo nacije, nacij.   

Torej kdo je vandal, kdo posiljevalec? 

Osmica meni ta mesec prinaša to?no tisto kar mi je ponudil za?etek kijevskega leta. Pa? lepa doživetja v dvoje in bržkone še ve? kot to. Smiley

V mojem koncu so privatizirali elektrarno ene pokrajine in sicer je bila ta prodana tujemu lastniku.  Hudo ob?utljiva tema, saj vendarle gre za vodo, naravno dobrino, ki se je Islandci ne bodo hoteli odre?i.  Ve? kot tu. Kupec na papirju je kanadsko podjetje Magma, transfer pa je prišel iz švedske, ki bi se morala držati predpisov EU o pranju denarja, saj nenazadnje so v ozadju ljudje o katerih ne želi govoriti nih?e. Gre bržkone za tiste, ki so pokradli celo državo v zadnjih desetih letih.

Andres

DZK število  858
vesna
Praktiki
Full Member

« Reply #4 on: May 28, 2010, 07:05:11 am »

Študentski protesti so v tem kontekstu brez veze - bili do grdo izrabljeni za uresni?itev ciljev ozkega kroga, predvsem pa so sebi naredili medvedjo uslugo. Tako da že ne veš, ?e ni oblast podkupila izgrednikov.

V službi se m i študentje kar smilijo, saj dekleta delajo pio nekaj let brez delovne dobe, brez dopusta in brez bolniške. To ni študentsko delo za preživetje, to je sodobna tlaka - brez vseh pravic in za majhen denar. Pa še bolj preidne morajo biti kot drugi, saj druga?e odletijo kot knof na gatah.

Osmice se kar dobro držimo letos, meni tudi paše. ?as mi pa prehitro beži.

lp vesna
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: